Friday, March 2, 2012

Jom Mandi Di The Carnivall

Hello..
Long time tak update blog..so, harini perlu dera jari jemari ni jogging taip la tu.. Hari tu me n hubby pergi mandi manda..Kitorang pergi hari Isnin..ada la  dalam tiga empat family je. 
Best coz tak yah nak kongsi-kongsi pool dengan orang lain..muakaka aku kan tamak..
opss sungguh tidak sopan!  
Actually kitorang pun tak tau nak pergi mana.. BUKIT MERAH or THE CARNIVALL..biasalah, orang yang tengah-tengah ni susah nak buat pilihan..lagi-lagi melibatkan hati dan perasaan..eh apakah?
Hasil vote antara saya n hubby, akhirnya pilihan kami adalah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tahniah (sebab bukit merah pernah pergi)

Kitorang gerak dalam pukul10.30am macam tu..bersemangat kan padahal The Carnivall buka on 2pm..Sempat gak breakfast dulu, sampai sana around 12pm, aku pandang muka hubby, hubby pandang muka aku..tu la, gerak awal lagi..jadi pak guard kitorang kat sana..sebab sampai tengah hari, kitorang pergi lunch dulu..konon-konon time management yang bagus la..haha..padahal boring dok ngadap The Carnivall yang tak bukak lagi..then sempat jalan-jalan kat pekan..

Rabu jangan datang



panjat ok gak







cantik view

yang ni kitorang naik 4kali sampai brader tu pon bosan agaknye..hahaha
takut sangat naik ni, tapi hubby ajak jugak.lastly naik sampai 4kali..gua kan cool..tepuk dada

Ada brannnnn

kesian muka aku kena simbah air



Bubble Spa





dah penat mandi, makan pulak..
nasi lemak, sambal ikan bilis, telur, timun, ikan bilis & kacang
malu pulak nak cakap semua aku masak sendiri..
air sarsi
ayam KFC

perut kenyang sambung mandi balik..haha


banyak pic kitorang snap kat tempak kanak-kanak sebab tempat dia sangat cantik..hehe


ok la bai



1 comment: