Friday, March 2, 2012

Saya Guna Ini..

Last week hubby bawa pergi Tesco..sekali sekala dating kat Tesco best gak kan..hehe..Actually kitorang pergi Tesco sebab nak beli barang keperluan rumah..tapi sampai je Tesco niat beli barang keperluan rumah tukar jadi keperluan TUAN rumah..muakaka.biasalah manusia eh ke aku je??

Memandangkan pencuci muka kat rumah nak habis dah, so mesti rembat stok baru..
before this aku guna yang ni


Tapi nampak yang ini terus nak try 

WASH + SCRUB + MASK

Kalau tak silap RM16.90 sahaja

Murah kan..aku pakai yang murah je..yang penting kulit serasi..

Bai

No comments:

Post a Comment