Wednesday, March 21, 2012

Aduhhh...Pening Tak Tau Nak Bagi Apa..

Aku tak tau kalau problem ni aku sorang je yang ada..hehehe...kadang kadang benda kecik pon boleh buat pening kepala..korang pulak macam mana??Kalau sama, maknanya kita geng la tu..hehe
Contoh macam esok ada event, tapi tak tau nak pakai baju apa..padahal dalam almari tu penuh baju..pilih je..tapi sebab pompuan, benda kecik tu pon boleh jadi masalah besar..dahsyatkan..
Lagi satu kalau tak lama lagi birthday hubby ke,mak abah ke, boyfren girlfren ke..lagi sebulan lagi besday orang tu, tapi kita ni mesti dah sibuk sampai pening tak tau nak beli hadiah apa..betul tak?jangan tipu tau..

tak yah pening okey..aku ada cara..bajet doraemon lettew..

apa kata kita bagi pasangan kita t-shirt couple..maksud aku bukan yang selalu kita nampak tu..yang laki pakai baju gambar love separuh, yang pompuan pon pakai baju gambar love separuh..no no no okey...
tapi maksud aku yang ada style sikit la..jadi takde la si lelaki tu malu sangat nak pakai..betul tak?

Jom cuci mata

 
nak yang kotak kotak..nah..

 
nak yang belang belang..nah

 
nak yang seksi..nah


so apa lagi..jom kita shopping sini

4 comments: