Sunday, February 26, 2012

Ten Things You Need For A Perfect Picnic


Hi peeps!
harini saya sopan pulak nak bagi  tips untuk anda anda dan anda di luar sana yang dah tak sabar nak pergi picnic..tak kisah la nak pergi berendam kat selat melaka ke, theme park ke yang penting PICNIC!


untuk wanita ye..untuk lelaki jangan tanya saya




Purse/Handbag/Wallet
Yang ini adalah sangat penting kerana, tak bawa ini maka tak jadilah picnic


Perfume
Ehem ehem dah puas berendam mesti nak balik kan. Before balik tak kan tak nak mandi, so spray la sikit


Face Powder
Ni penting ye untuk semua gegurl di luar sana

Lipbalm/Lipgloss/Lipstick
Bila kita bejemur tengah panas, sometimes kulit and bibir akan mengelupas. Another important thing!

Sikat
Rambut yang kusut masai tu tak kan nak biar kan je

Cermin
In case tempat yang korang nak pergi picnic tak ada toilet or ada toilet tapi tak ada cermin..SERAM...so, kalau bawa tak perlu risau lagi nak sikat rambut yang kusut masai tadi

BB Cream
Pada siapa yang pakai la..For me, Yes, important!

Sunglasses
Untuk halang pancaran matahari dan agar diri kelihatan anggun dan bergaya

Body Lotion/Sunblock
Guna sebelum dan selepas mandi

Coklat
Untuk tembamkan badan..hehe..kot lapar kan?


okla..selamat berpicnic!







4 comments: