Tuesday, February 21, 2012

Jom Main Money Drop

Ahad malam hari tu, tak tau nak buat apa.tengok tv macam tak ada cerita best..pastu buka Astro, ada rancangan MONEY DROP..aku cakap kat hubby nak main la jap lagi..dia boleh gelakkan aku..pastu aku tengok dia khusyuk tengok tv, aku pon buka website MONEY DROP and register..kekeke...
after register, kat website tunjuk yang permainan akan bermula lagi 3minit..aku pon apa lagi, pujuk hubby buka Astro and ajak dia join..hehe..akhirnya dia termakan pujuk rayu aku and duduk sebelah aku ngadap lappy..muahaha..cayang u!

mari TERJAH!



Pastu tepat pukul 9, game pon start..Teruja punya pasal, aku cakap kat hubby yang aku bedebar gila bongok kan?..habis aku kena gelak besar..malu i..
Pastu soalan 1st yang aku ingat, dia tanya, antara produk Apple yang mana paling awal..pastu habby dengan yakin dan bangga cakap  'iMac!cepat syg..hentikan masa!!!aku pun ikut jela..orang tengah bedebar la kata kan..pastu dah henti masa, masing-masing pandang sama sendiri..hubby dah gelak and lari jauh-jauh sebab aku cakap kalau salah siap dia..hahaha..over kan aku..tapi sebab hubby aku hebat, jawapan kitorang betul!!!yehaaa..






seronok gak main game ni, boleh tambah ilmu orang kata..so next week i'll play this game..

hahahaha gelak macam bakal jadi jutawan lettew!



3 comments:

  1. yeke..xpe, meh dtg umah ika..kita main game same2..hehehe

    ReplyDelete
  2. dayah penah try gak tapi susah la sbb ramai sangat yang main kot...

    ReplyDelete