Tuesday, February 7, 2012

Dulu dan Sekarang

Kalau tanya budak-budak sekarang, apa yang korang buat untuk isi masa lapang?apa yang korang main masa lapang? mesti jawapan diorang FACEBOOK, TWITTER and macam-macam lagi la..

gambar hiasan

haritu, masa teman adik aku pergi POPULAR aku nampak something yang aku rindu sangat-sangat nak main..so apa lagi, grab one tapi adik aku belanja..hahahaha..yela, student-student sekarang kan tengah kaya raya..nak tau apa benda tu??ok cekitdaut!!











OMG!!!!

siapa yang pernah main je yang tau betapa bestnya mainan ni..kan kan??
tapi sekarang ni jarang sangat nampak budak-budak main benda-benda macam ni..
jangan cakap HAPPY FAMILY or SNAP, entah-entah CONGKAK & GALAH PANJANG pon tak semua tau.betul tak??
takpelah, maybe tu semua sebab peredaran zaman..zaman baru, makin canggihlah mainanye..

happy family

snap!


Bai




2 comments:

  1. hahahha..
    Jangan tak tau akk pun ada koleksi Happy family..
    Ingat tak kat Donkey.. Rindu masa kecik2 dulu..

    ReplyDelete
  2. ingat..hahaha..sekarang dah jarang kot orang main..anyway nice knowing u

    ReplyDelete