Tuesday, February 14, 2012

BEST PHOTO CONTEST


klik & join : BEST PHOTO CONTEST

Hi darl!!

Actually harini tak tau nak update pasal apa..klik sana klik sini, jumpa blog aweks sorang ni..dia ada buat contest..tengok hadiah dia macam best kan, apa kata kita join!!




“ Saya rasa gambar saya best kerana, tiada yang lebih best dari bersama yang tersayang”


Tag :

5 comments:

  1. tq ika tag kak bee...hai akak ni ada ke ntah gambar yg menarik ni

    ReplyDelete
  2. gambar header akak tu pon dah sgt menarik tau

    ReplyDelete
  3. good luck yer..

    p/s: yui dah masukkan..ika jd org terakhir ~ ^__^

    ReplyDelete
  4. eh eh nape xgtau tag i, hehe, ok bile close date nye ni.. sempat lagi x nak join?? ika, sorri lately busy sket. lambat nak promote blgo kamu tu.. nanti dah pomot aku roger2 k.. hehehe

    ReplyDelete