Friday, January 27, 2012

Kad Kahwin

Kad kahwin adalah satu elemen penting untuk sebuah majlis perkahwinan.#contoh karangan terbaik SPM lagi# Sekarang ni, macam-macam design kad kahwin ada..kau sebut je nak design macam mana, semuaaaaaa ada..Ada member-member yang tanya mana aku tempah kad kahwin hari tu..berapa harga dia and blablabla..meh nak story sikit..aku tempah kat kad-kadkahwin..tau tak pasal kad kahwin zed zaidi??kat tempat tu la aku tempah..


ni la kad kahwin me & hubby
ni page depan..page dalam aku malas nak cari aku save kat mana..hahaha..

ok ni info untuk siapa yang sedang cari tempat untuk tempah kad kahwin.. korang boleh klik kat website aku bagi atas tu..then contact la orang tu..hahaha mudah kan..before that, pilih design dulu..tapi kalau tak nak pilih pon tak pe..pergi je office diorang, mesti korang pening + muntah hijau tengok punya banyak gila design cun-cun..aku la tu yang pening + muntah hijau tu. nasib baik before datang kitorang dah pilih design mana, coz sampai sana, mesti blur and rambang mata..

after pilih design, diorang akan tunjuk jenis-jenis kertas..dari yang tak ada kualiti sampai yang gred A..pastu korang pilih pulak bentuk kad..nak panjang ke, bulat ke..senang kan..sedia kan duit je la..hehehe

ok..cukup kot info aku bagi..bai




4 comments:

  1. Thanks ika, hehe lambat lagi..Awal tahun dpn. kat setahun. Nabila pun da tunang..Bulan 5 katenye nikah..nanti leh g same2..opss lupe ko dah de laki..hehe Ika, ko pakai mak andam mane? Suggest pls.

    ReplyDelete
  2. tu la..bella hari tu..dia ada jemput, tapi aku kat penang..mak andam mane?ok nnt i inform k

    ReplyDelete
  3. Idayu, dah kawen belum?klu belum boleh tempah kat situ hehe

    ReplyDelete