Monday, January 30, 2012

Awan Nano Juara AJL26

Tahniah kepada Hafiz kerana telah berjaya dinobatkan sebagai Juara Anugerah Juara Lagu Edisi Ke-26.. Bukan tu je, tapi Hafiz menang besar lagi kerana berjaya dalam kategori Vokal Terbaik..Yeah!!aku kaya!!!kata Hafiz..hehehe..


orang kuat di sebalik AWAN NANO
-kredit pic mstar Online-

Relax je Hafiz pakai t-shirt dengan seluar ala-ala olahragawan sekolah..bebaloi-baloi kata orang..yang penting lagu sodap, vokal mantap & merdu...

Keputusan Keseluruhan AJL26 :

Juara - Awan Nano (Hafiz)

Tempat Kedua - Beribu Sesalan (Jacklyn Victor, Ning Baizura & Shila Amzah)

Tempat Ketiga - Karma (Faizal Tahir)

Vokal Terbaik - Hafiz (Awan Nano)

Persembahan Terbaik - Alyah (Kisah Hati)

Tahniah kepada pemenang

Friday, January 27, 2012

Kad Kahwin

Kad kahwin adalah satu elemen penting untuk sebuah majlis perkahwinan.#contoh karangan terbaik SPM lagi# Sekarang ni, macam-macam design kad kahwin ada..kau sebut je nak design macam mana, semuaaaaaa ada..Ada member-member yang tanya mana aku tempah kad kahwin hari tu..berapa harga dia and blablabla..meh nak story sikit..aku tempah kat kad-kadkahwin..tau tak pasal kad kahwin zed zaidi??kat tempat tu la aku tempah..


ni la kad kahwin me & hubby
ni page depan..page dalam aku malas nak cari aku save kat mana..hahaha..

ok ni info untuk siapa yang sedang cari tempat untuk tempah kad kahwin.. korang boleh klik kat website aku bagi atas tu..then contact la orang tu..hahaha mudah kan..before that, pilih design dulu..tapi kalau tak nak pilih pon tak pe..pergi je office diorang, mesti korang pening + muntah hijau tengok punya banyak gila design cun-cun..aku la tu yang pening + muntah hijau tu. nasib baik before datang kitorang dah pilih design mana, coz sampai sana, mesti blur and rambang mata..

after pilih design, diorang akan tunjuk jenis-jenis kertas..dari yang tak ada kualiti sampai yang gred A..pastu korang pilih pulak bentuk kad..nak panjang ke, bulat ke..senang kan..sedia kan duit je la..hehehe

ok..cukup kot info aku bagi..bai




Sunday, January 22, 2012

@Kolam Air Panas Bemban Jasin

Yuhuu!!
Selamat berhujung minggu..cuti-cuti ni tak jalan mana-mana ke?sibuk nak tau pulak..hehe..actually aku baru je balik dari Kolam Air Panas Bemban, Jasin..Sekali sekala balik melaka ni tak kan nak tidur je kan, so dari malam tadi plan nak pergi Kolam Air Panas tu..ada gak buat research kat internet..tengok macam not bad, so let's go!!!

ni antara kolam-kolam kat sana  

my hubby and adik aku

diorang lagi??

izzati, farsyah &ika

santai

adik-adik

lunch sambal ikan kembung &daging masak kicap



ok bai

Saturday, January 21, 2012

@Malacca


    kanda!!!jangan tinggalkan dinda..dinda nak balik melaka jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!

#over#

lagi over tangan aku tu..muahahaha


@malacca =)

GONG XI FA CAI!!!

Sunday, January 8, 2012

Farish Nur Iman Birthday Party

On day yang sama yanti tunang, petang tu kitorang celebrate birthday anak buah yang comel ni..
Iman alraedy 1 years old

comel nye banner

birthday boy yang comel bersama si comel dan si comel *malu*

alala comelnye cake ni

 iman mama n kakak hanis







Ok la iman syg..happy birthday..dah besar dah si tembam I ni..mmmmmuah