Friday, December 9, 2011

Honeymoon @ Awana Porto Malai

After 2 month baru update..hehe


after settle our wedding..time to relax and manjekan diri pulak..honeymoon!! yeah..


banyak tempat gak kitorang discuss untuk honeymoon..tapi memandangkan cuti yang tak lama, so pergi yang mana dekat and best..
Langkawi!!

sampai je terus ada driver datang pick up..kau ingat driver free??bayar okey..RM30..

driver kami hoho *belagak ada driver*

datin uweek

datin dan dato
tada..dah sampai our hotel..
kitorang stay kat Awana Porto Malai..Kalau nak tau LIMA 2011 yang tengah berlangsung sekarang ni kat Awana Porto Malai la..sebelah hotel ada kawasan yang sangat lapang..

cantik menarik tetarik Awana Porto Malai

check in


menanti dengan penuh debaran..ape kes pulak..hahaha..

sebab kitorang book under agent, so take time untuk check in
Manje tau..kerusi banyak, tapi nak dok sebelah i jugak..hehehe

aku puas cari washroom, rupanye bawah nun


muka lega nampak washroom..hehe
abaikan segala jerawat dan jururawat di muka

 our sweet room
bantal yang gebu, tilam yang empuk, selimut yang tebal
syok gak tido..hehe


pic toilet pon hado


pic kami pon hado



souvenir from Awana


laki i get ready nak mandi
inai aku dah hampir hilang..huaaaa

view depan bilik kami..best

ni our passbook
aku xtau nape aku nak edit je dia kata xboleh, tapi tengok2 pic jadi gini..bengang betul tau..

ok if tengok betul2 mesti nampak sunset cruise kan..aku xsabar tunggu esoknye tau..nak naik cruise ala-ala macam kat atas tu..tapi dia besar sikit..Actually boleh pilih if x nak naik kapal boleh pergi spa..xkan la aku nak pilih spa..hubby i pon leh urut untuk i tau..so kitorang pilih sunset cruise..hehe akan TETAPI, kapal ni gerak if cuaca elok..akan TETAPI cuaca esoknye x elok.grrrr..hujan pulak..aduhaaai..

dah penat begambar bagai..jom tido..

guess who?!
dahsyat tido..tercabut cadar..muahahaha

bangun tido lapar pulak..so order nasi goreng 

nasi cam gini pon RM19.50..ok fine

lepas perot kenyang, baru boleh jalan-jalan..
ada pool..hari ke2 sempat gak pergi mandi..

ni pic masa kitorang jalan-jalan pusing hotel


mine
me


ok penat dah..hubby beli goreng pisang, nak mamam jap..pasni entry pasal candle light dinner

bai

No comments:

Post a Comment