Wednesday, November 23, 2011

aaauuummm!!aaauuummmm!! cayalah Harimau Muda

Aaauuuummm!! Aaaauuumm!! Aaaauummmmm!! Hehehe comel tak ahkak mengaum??hoho hilang ayu ahkak mengaum tau..tapi takpe la,untuk Malaysia,ahkak aum lagi sekali..aaaaauumm!!haha over kan..
Alhamdulillah,syukur sangat coz Skuad Bolasepak Kebangsaan U23 kita telah berjaya tewaskan sang garuda a.k.a angry bird.hehe..tu la indon2,lagu kebangsaan kami hang tak hormat,rakyat kami hang kutuk,players kami hang psiko..tapi kalau dah tak hebat,hang nangis air mata darah,tak pun air mata kaler hijau sekalipun,kalau tak hebat,tetaap la kalah..hohoho *gelak kejam*
 nampak x harimau dok baham kepala garuda??? ooouch.haha

Actually aku ni tak minat pon bola before ni,tapi after kenal en.hubby time kat UUM  dulu sampai la dah dapat title isteri comeei kepada en hubby i ni,jadi minat la jugak..sakit tekak and tapak tangan aku masa tengok bola.mane taknye,jap2 jerit,then buat give me 5 dengan hubby*buat dengan penuh semangat pulak tu*..jenuh aku mententeramkan hubby yg emo gtu tgk geng2 indon main kasaq dgn team malaysia.
Siapa tengok bola sampai habis malam tu,mesti nampak ada 2orang budak indon nangis semahu-mahunya.haha cian aku tengok.nak bagi tisuuu jauh pulak.jadi gelak je la..hehe..tapi paling kesian,2 rakyat indon mati sebab kena pijak dengan kaum kerabat sendiri.alahai,tak kan tak reti beratur masa nak keluar kot..hmm macam mana nak reti,kaunter tiket pon korang boleh bakar sebab tiket abis.OMG!!
Kepada rakyat indonesia 'buat baik dibalas baik,buat jahat,buruk la balasannye' jadi renung2kanlah dan selamat beramal,dari prof. Izzi..hikhik.ampun pak izzi..
Anyway to Harimau Muda congratz!!
 Tahniah! proud to be Malaysian!

No comments:

Post a Comment