Friday, October 7, 2011

Notes from Pn. Ika;-)

Hi all..memang lama sangat tak intai blog tersayang..rindu tauu!! 1st sekali syukur alhamdulillah my BIG day berjalan dengan lancar.syukur syukur..dari persiapan before majlis,pre-wedding,akad nikah,malam inai berinai,kenduri esoknye,kenduri sebelah hubby,honeymoon hehe and semua la.thanx to all my lovely family also my new family from sebelah hubby..thanx for ur supports,i lurve uolls mmmuah.n tak lupa juga untuk sedara mara,pakcik makcik,kawan2 yang banyak membantu.aip awat skema sangat ni.hehe blasah.to all my frenszs..thanx korang dtg buat majlis meriah.miss uolls..now life dah lain,now kat rumah xtido sorang2 lagi,hubby ada yeah!dah jarang makan luar,coz now dah masak untuk hubby.hehe sedap ke?nak tengok pics x?hehe wat masa ni kena tunggu en.cameraman la ye.ada banyak pics tapi xboleh nak upload by hp..

1 comment:

  1. tahniah ika...selamat pengantin baru..cepat2 upload gambar kawen yer..tak sabau nk tgk.

    ReplyDelete