Wednesday, October 26, 2011

my BIG day!!

hi guys!!
seperti yang aku janji, nanti aku upload pic kawin kan, so harini aku tunaikan janji manisku itu.hehehe over pulak..tapi xbanyak pon yang nak upload coz ni pic dari adik beradik, kawan-kawan dan sanak saudara..nak tunggu en.cameraman lambat sikit, coz proses nak edit, print semua kan ambik masa sikit..xpe2, biar lambat janji puas..to kak bie, thanks for the wishes =)
Meh nak story sikit pasal majlis..majlis akad nikah kitorang on 16september 2011 (malam) then kenduri nye esok hari..dua2 buat kat rumah aku kat melaka..then kenduri belah hubby on 24september 2011, buat kat kangar rumah nenek..tu hajat nenek belah hubby suruh buat majlis kat situ, tapi sayang, nenek pergi dulu before majlis..al-fatihah
enjoy la dengan pic2 yang ada ni ye..
theme for malacca : pink + green
theme for perlis : purple

kad kahwin



pelamin's
  

khemah

inai di jari comel ku

akad nikah & malam berinai

 masa ni jangan cakap le..spm pun x cuak macamni

 ehem..my husband..auww

 ohh suamiku..

 yeah dah sah!!

mercun!!best

 tada!!majlis esoknye.. mak and abah bz melayan tetamu

kompang dipalu pengantin baru malu hihi

toll time!!hehe

daddyku

mummyku


luv this pic..hehe

BIG tq to all my frens




on hubby side



my family..tapi x cukup sorang..

MIL & FIL








ok cukup kot..tunggu next entry..

7 comments:

  1. wah..cantik2...want some more...

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH... :-) TAHNIAH UNTUK KAK IKA DAN ABG AM
    ~ayu mirayu~

    ReplyDelete
  3. iqa, congrate tau! dah kahwin dah kau! hehehe happy for u my dear ;) so skrg stay ng husband kat mane?

    ReplyDelete
  4. kak bee : thanx dear!!nanti i upload lg
    ayu : tq darl!
    ilan : ko bile lg?aku stay penang skrg syg oi..mai cik mai ke penang

    ReplyDelete
  5. congrates dear,,,,cantik semua pic ika tau,,,jelesnya..rs mcm nk khwin jgk la,,,ika,nie syah nk mintk tlg tunjuk ajar cara wt blog cantik mcm ika...blog syah br buat jer..em cmner ek ika wt letak gmbr sbg background....
    ur lover frend: ms aisyah & mr zahrin..

    ReplyDelete
  6. tq dear syah..mmmuah..cepat la kawen..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah,
    semoga berbahagia selamanya (:

    ReplyDelete