Wednesday, October 26, 2011

my BIG day!!

hi guys!!
seperti yang aku janji, nanti aku upload pic kawin kan, so harini aku tunaikan janji manisku itu.hehehe over pulak..tapi xbanyak pon yang nak upload coz ni pic dari adik beradik, kawan-kawan dan sanak saudara..nak tunggu en.cameraman lambat sikit, coz proses nak edit, print semua kan ambik masa sikit..xpe2, biar lambat janji puas..to kak bie, thanks for the wishes =)
Meh nak story sikit pasal majlis..majlis akad nikah kitorang on 16september 2011 (malam) then kenduri nye esok hari..dua2 buat kat rumah aku kat melaka..then kenduri belah hubby on 24september 2011, buat kat kangar rumah nenek..tu hajat nenek belah hubby suruh buat majlis kat situ, tapi sayang, nenek pergi dulu before majlis..al-fatihah
enjoy la dengan pic2 yang ada ni ye..
theme for malacca : pink + green
theme for perlis : purple

kad kahwin



pelamin's
  

khemah

inai di jari comel ku

akad nikah & malam berinai

 masa ni jangan cakap le..spm pun x cuak macamni

 ehem..my husband..auww

 ohh suamiku..

 yeah dah sah!!

 aduh, muka macam opera cina..jadi, pic untuk malamni harusla 1 je.hoho

mercun!!best

 tada!!majlis esoknye.. mak and abah bz melayan tetamu

kompang dipalu pengantin baru malu hihi

toll time!!hehe

daddyku

mummyku


luv this pic..hehe

masa nak potong dj siap main lagu..
~demi cintaku padamu, kuserah jiwa dan raga~
uhukuhuk

BIG tq to all my frens




on hubby side



my family..tapi x cukup sorang..

MIL & FIL








ok cukup kot..tunggu next entry..

Friday, October 7, 2011

Notes from Pn. Ika;-)

Hi all..memang lama sangat tak intai blog tersayang..rindu tauu!! 1st sekali syukur alhamdulillah my BIG day berjalan dengan lancar.syukur syukur..dari persiapan before majlis,pre-wedding,akad nikah,malam inai berinai,kenduri esoknye,kenduri sebelah hubby,honeymoon hehe and semua la.thanx to all my lovely family also my new family from sebelah hubby..thanx for ur supports,i lurve uolls mmmuah.n tak lupa juga untuk sedara mara,pakcik makcik,kawan2 yang banyak membantu.aip awat skema sangat ni.hehe blasah.to all my frenszs..thanx korang dtg buat majlis meriah.miss uolls..now life dah lain,now kat rumah xtido sorang2 lagi,hubby ada yeah!dah jarang makan luar,coz now dah masak untuk hubby.hehe sedap ke?nak tengok pics x?hehe wat masa ni kena tunggu en.cameraman la ye.ada banyak pics tapi xboleh nak upload by hp..