Wednesday, July 27, 2011

Daddyku punya besday

Huh, lame betol x update blog ni..hmm sekarang kan masing2 tengah feeling2 nak sambut bulan puasa kan,so ape kata kita update pasal makanan..hahaha..sebenarnye nak cover, patutnye entry ni sebulan lepas aku cite..xkesah la..hari tu 20jun besday abah tersayang..macam biasa la, anak jauh diperantauan, so kirim cupcake je la..hehehe xabis2 dengan cupcake aku ni..dah benda tu je paling mudah n senang..ehh, xke same maksud mudah n senang tu..hehehe belasah..ok ni la cupcake tu..tadaaa





pic ni aku ambik dari akak yang buat cupcake ni..tema cili n tomato...hahhaha..comel tomato dia..

1 more..cantik kan..hahaha

ok la to daddy ku.. heppy besday & luv u more =)

oo lupa pulak, then kitorang adik beradik kumpul duit belikan daddy kerusi rajin


No comments:

Post a Comment