Wednesday, June 15, 2011

Sebab Saya Sayang Awak

again..hehehe betul x, hari ni 3-4 kali aku update..hehehehe..kali ni aku nak cite pasal besday aku haritu..thanx for semua yang wish..eh bajet macam ramai..hihi..10june haritu, tengah bz wat keja, tunang aku msg ajak gi queensbay malam tu.syok la aku..rupa2nye nak ajak makan@celebrate kat nandos.yummy sedap tu..maka pergila pasangan ni ke nandos..


kami yang comel..hehehe

sementara tunggu makanan sampai sempat gak bergambar..tapi xbanyak pon..


si gemok



makanan sudah sampai..sedapnyeeee...

si gemok &makanannyeee

to my hubby, thanx coz belanja makan kat nandos padahal tiap2 hari belanja. thanx coz masih setia dgn sayang..i love u soooo much..eh jiwang pulak..
then jalan2 kat qb, dia tanya aku nak ape, aku xleh kalau dia tanya..aku akan jawab xnak pape...kehkehkeh..nak tengok ape aku dapat??


tq hubby

hehehe ada lagi okey
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
iron =)

ni la hadiah paling best...

to my love , thanks a lot..u made my day special..
i love my life when u are by my side..



pic masa ofismate buat surprise party..thanx to all my fren!!!!




No comments:

Post a Comment