Wednesday, June 15, 2011

pre-besday

aduhh ngantuk bangat..dah la kat luar hujan lebat gila...kalau bagi bantal pon cukupla..konpem nyenyak tidurku..hehe..see,masuk ni 3kali dah aku update blog..hehehe indah betul kalau tiap2 hari begini..tido ofis pun i mau..muahahahah...ingat x 10june besday sape???besday aku la..sape yang x wish siap..hehehe xda la..ada aku kesah..hmm actually aku n en.anwar janji masa besday xpayah bagi hadiah.besday dia 2june, aku 10june.nak kawin, jadi xperlu nak celebrate besar2an..oppsss tercakap pulak..hahaha gediks.. tapi xkan la xda pape kan..so masa besday cyg aku tu, aku belikan cake untuk dia..


yummy

dah kitorang janji xperlu beli hadiah sume kan, so aku pon xda la bagi..tapi besday aku, dia tetap bagi..huaaaa cian tunang aku tu..actually 9hb after keja kitorang makan kat old town..konon2 celebrate awal dengan makan2 je..siap beli cake kat secret recipe..



our dinner

hehehe dinner makan roti canai n laksa..hahaha..actually muak dah makan nasi, tu try ubah selera manje2 gitu..tapi tengah malam masing2 ngadu lapar..hehehe..padan muka kan

aku x sure ni tangan aku ke myfiance..gatal nak makan guna chopstick..


memang sume gambar makanan..gambar kitorang xda coz sampai makanan terus snap pic makanan je..then makan dengan lajunye..dah kenyang terus balik..hehehe...




No comments:

Post a Comment