Wednesday, June 15, 2011

Sebab Saya Sayang Awak

again..hehehe betul x, hari ni 3-4 kali aku update..hehehehe..kali ni aku nak cite pasal besday aku haritu..thanx for semua yang wish..eh bajet macam ramai..hihi..10june haritu, tengah bz wat keja, tunang aku msg ajak gi queensbay malam tu.syok la aku..rupa2nye nak ajak makan@celebrate kat nandos.yummy sedap tu..maka pergila pasangan ni ke nandos..


kami yang comel..hehehe

sementara tunggu makanan sampai sempat gak bergambar..tapi xbanyak pon..


si gemok



makanan sudah sampai..sedapnyeeee...

si gemok &makanannyeee

to my hubby, thanx coz belanja makan kat nandos padahal tiap2 hari belanja. thanx coz masih setia dgn sayang..i love u soooo much..eh jiwang pulak..
then jalan2 kat qb, dia tanya aku nak ape, aku xleh kalau dia tanya..aku akan jawab xnak pape...kehkehkeh..nak tengok ape aku dapat??


tq hubby

hehehe ada lagi okey
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
iron =)

ni la hadiah paling best...

to my love , thanks a lot..u made my day special..
i love my life when u are by my side..



pic masa ofismate buat surprise party..thanx to all my fren!!!!




pre-besday

aduhh ngantuk bangat..dah la kat luar hujan lebat gila...kalau bagi bantal pon cukupla..konpem nyenyak tidurku..hehe..see,masuk ni 3kali dah aku update blog..hehehe indah betul kalau tiap2 hari begini..tido ofis pun i mau..muahahahah...ingat x 10june besday sape???besday aku la..sape yang x wish siap..hehehe xda la..ada aku kesah..hmm actually aku n en.anwar janji masa besday xpayah bagi hadiah.besday dia 2june, aku 10june.nak kawin, jadi xperlu nak celebrate besar2an..oppsss tercakap pulak..hahaha gediks.. tapi xkan la xda pape kan..so masa besday cyg aku tu, aku belikan cake untuk dia..


yummy

dah kitorang janji xperlu beli hadiah sume kan, so aku pon xda la bagi..tapi besday aku, dia tetap bagi..huaaaa cian tunang aku tu..actually 9hb after keja kitorang makan kat old town..konon2 celebrate awal dengan makan2 je..siap beli cake kat secret recipe..



our dinner

hehehe dinner makan roti canai n laksa..hahaha..actually muak dah makan nasi, tu try ubah selera manje2 gitu..tapi tengah malam masing2 ngadu lapar..hehehe..padan muka kan

aku x sure ni tangan aku ke myfiance..gatal nak makan guna chopstick..


memang sume gambar makanan..gambar kitorang xda coz sampai makanan terus snap pic makanan je..then makan dengan lajunye..dah kenyang terus balik..hehehe...




Sayonara..

harini rasa2nye la 3 4 kali aku akan update blog..kihkih..bukan senang woo dapat update blog..masa itu emas...ok nak cite pasal kawan2 aku kat ofis ni..actually melayu ada 5 orang..aku,senah,siti, liza &tiha.then sorang pindah branch lain..nama dia siti..tinggal 4budak hitam..pastu sorang resign dah..nama dia kak liza..bestfren gak..uhuhuh sedih2..resign mengejut..tapi nak wat camne..xda pulak gambar kak liza..pastu tinggal 3 budak hitam..pastu awal bulan hari tu resign sorang lagi..namenye tiha..yang ni aku ada gambar dia..sat na..

3 budak hitam

ni masa still bertiga..

ni la tiha..sekarang dah keja tempat lain..



maka tinggal la kami berdua

ika & senah gemok..


tibe2 jumpa gambar ni..

with boyie (chinese girl )







Emak oo emak..

hehehe sebenarnye dah lama nak story pasal hari ibu ni..tapi baru hari ni aku sempat nak update..kihkihkih..dah masuk hari bapa, aku baru terkial2..biasalaaa aku kan bz (jawapan artis gitu)..masa hari ibu aku xda kat melaka..jadi ku kirim pesanan dari perantauan je la..huaaaaaaaaaaa sedih2...ok nak tengok ape aku hantar??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


cute cupcake

aku order kat kak hawa..baik orangnye..thanx kak..cantik sangat2..


comel kan

anyway..to muy mom..i love u more more & more
thanx for being the best mom!!










Friday, June 10, 2011

Abang Besar Sudah Mari!!

Abang besar sudah mari..lu orang kacau tempat gua, gua sebat lu orang..wah wah feeling2 KL gangster gitu..ini belog gua, suka hati gua mau bikin panas ke ape..auww terlebih sudah..bawa2 mengucap..hehehe actually malam tadi kami berdua pasanganmerpatisejoli pergi queensbay mall p tenok cite tu la.. memang hebat cite ni..xrugi tenok..tapi kalau korang jiwa2 rakyat, romantis2 gtu toksah la p tenok..wat sakit jantung je..tapi kalau jiwa gangster macam mak ni xpe la..hikhik gangster ke??
cercite cercite..ni nak cite la..alkisah ada 2 orang adik bradik orang susah..dua2 terlibat dengan gangster2 ni..yang abang nama nye Malek (Aaron Aziz) baru keluar penjara..kiranye feeling2 nak tobat la..yang adik Jai (Adyputra) pon bercita2 nak jadi gangster gak.cite ni xda pon adegan romantik2..laaangsung xda ye..baguz gak xda..naik meluat kalau ada lagi2 kalau pompuan tu blakon ala2 kilafairy tu(betul aku eja)lantak la..gedik gila blakon dalam karak..jadi nye tidak..opps terlebih pulak..tabik gak kat syamsul..memang sesuwaaai jadi gangster..


takut x takut x..??

nampak x zizan raja lawak tu..watak dia memang terbaik la..best..zizan ni kira penceria cite la..aku asyik gelak je dengan lawak2 selamba dia tu..tapi last2 xtau ape jadi kat si zizan ni..coz kena tikam then masuk hospital...tapi paling cian + sedih masa kereta dia kena bom.sangat2 best masa tu..pi la tenok kawan2 semua..memang best..amboi puluh kali cakap best ni..ok la..malas nak cakap banyak..maklumlah harini besday sendiri..matang sikit..hikhik..daaa