Friday, May 27, 2011

yuhuu!!

Lama jugak aku x update blog ni..boleh dikatakan aku lah pemenang blog b'sarang..kihkih..nak buat macam mane, aku kan bzbody mengalahkan doktor kecemasan kat spital besar gtu..harini ada la masa sikit nak relax..klu x, jgn cakap seminit, 20saat pon lum tentu dapat rest..hampeh..life aku cam biase..jap seronok jap tertekan..biasela manusia..xkan sepanjang masa gumbira..gila ape??insyallah awal bulan 6 ni aku nak balik melaka..yeay!!tapi cuti xtau HR approve x..wateverlaaaa..hang bagi ke x ke, aku tetap balik..miss my family so much okey..then ada hal sikit kena buat..
Lame xupdate sure banyak cite kan..tapi aku macam xda cite je..ada pon aku xtau nak cite camane..hihi..oo yee, malam esok aku nak gi tengok wayang..guess what??NUR KASIH..kihkihkih aku cakap kat tunang aku kena bawa tisu..dia cakap memang sebab boleh berdarah mata dia tengok cite tu..alaa jeles la tu xdapat tengok cite dia nak tengok..hihihi  next time kita tengok cite lain ye cayang..
Uik nape ramai sgt makhluk kat opis aku ni..aku sesedap rasa dok update blog..nmpk kat cctv..mampoi

daaa