Monday, March 14, 2011

Hi

Salam, 

Lama betul tak bukak blog..aku baru balik bercuti..cuti dari rabu saaaaaaaaaaampai harini baru naik keja..hari ni isnin kan..jadi mood nak keja memang ilek..nak tido n dok rumah je..hari selasa haritu sorang saudara t'dekat aku telah meninggal dunia..dia meninggal kat singapore..kanser..aku pun tak ingat last aku jumpa dia bila..tapi dia memang sorang insan yang baik..Al-Fatihah untuk arwah..semoga roh nya dicucuri rahmat..Amiiin..

Aku tau berita ni dari mamakusayang..mak call then nangis..masa tu aku tau dah nape..sebab mak n abah baru je balik dari singapore minggu lepas coz gi melawat arwah..hmm sedih betul..Al-Fatihah..


Ok cite lain pulak, haritu aku gi GIANT..besarkan GIANT tu..aku beli barang dapur untuk main masak2 nanti..hehe..then bayar aku guna maybank card..kad yang cocok kat atm tu..memang selalu dah aku bayar guna tu sebab malas nak p atm, so xyah p atm, duit terus potong tepat2 ikut harga aku beli..20juta kali aku buat xda masalah pun, tapi haritu ada sekor minah ni cari masalah..dari awal aku tengok gaya macam xnak keja..kau x nak keja g balik tido lagi baguz dari buat muka taik n hempas2 barang..ko ingat aku bayar guna duit ko ke???then aku bagi la kad aku, pastu sign cam biase, then dia tnya ni kad sape?i..nape? boleh dia jawab sign x same..eh minah ni..ko ingat aku curi ke..hahaha..pastu aku kata aik slameni sign berubah xda orang kesah pun..over minah ni,pastu dia ckp kena sama gak..pastu aku cakap meh kad tu nak tgk sign..hahaha..pastu aku pun sign la ikut style sign dolu2..geram btl..ok tu je cite..hahaha..

bye

2 comments: