Thursday, February 24, 2011

lots of surprise!!

Haritu  aku saje la nak buat surprise kat tunang terchinta ni..tapi bukan la nak sambut valentine pun, saje je..tapi masa order tu memang hari hampir2 nak valentine..google punya google, jumpa la 1 blog cake yang menambat hati kecilku ini..hehehe..dulu aku penah wat surprise gak bagi cupcake,ingat x??so sekarang tukar,,xmo lagi cupcake..bagi cake bolat2 pulak..so jari jemari comel ni terus sms kakak ni..tuan punye blog zanaz biz..then bincang2 dengan dia suruh dia hantar 16hb..then tepat 16hb sampai la cake tu kat hubby aku..

Tapi rupa2nye, aku pun dapat surprise gak..tengah buzy keja, datang sorang abang tu bawa sekotak cupcake..then dia cakap, "ika sape?"..maka tanpa segan silu, i angkat tangan n berdiri...wah gitu..hahaha xde la..
So abang tu pass kan cupcake tu kat aku..teruja tau..sayang nak makan..hehehe..tapi yang sedihnye aku xda gambar cupcake tu kat pc..xsempat nak transfer lagi..ada dalam hp..so xdapat la nak tepek kat blog ni..Thanx to my hubby..cantik sangat cupcake tu..ada pink rose tau..

Ok sekarang cite pasal surprise dari tuan punye blog pulak..seronok sangat bile dapat tau cake dah sampai..



tara!!



 gambar aku ambik dari tukang buat cake..hehe jgn marah ye sis..




Friday, February 11, 2011

Farish Nur Iman~

entry ni dah lame dah aku wat, tapi baru je nak  publish..hehehe


............................................................................................................
Lamenye x update blog..rindu serindu rindunye lah!!ni baru la ada masa nak update..ceh bajet buzy gila macam PM plak..hehehe nak buat macam mana memang akak buzybody okey..now i kat melaka..balik kampung sempena raya cina ni..siningkuaila..rindu gila kat family, rumah and kampung halaman tau..auww macam baru balik dari mesir pulak kan..hikhik..xkesah la..

Meh nak habaq nape blog ni hampir2 jadi sarang burung..b4 ni tempat keja sangat relax..sampai merayu-rayu mintak nak buat keja *tipu*...tapi sikalang tempat keja dah tak sama macam ofis dulu...boleh meroyan aku tiap2 hari kalau macamni gila buzy..kau bayangkan tiap2 hari kena ot..diulang sekali lagi..keeeeeennnaaaa bukan reeelaaa okey..kau ingat aku robot?? i need my own life gak..tengok aku dah cakap omputih adooooiaaaai..tapi serius memang sangat2 letih..hmmm ape boleh buat..hopefully mereka2 memahami isihati ni..ewwah..

Ok, actually baru balik mydin..bawa family beli barang..saje la belanja barang-barang rumah..bila lagi nak berjasa..ehem2..myfiance pun ikut balik melaka gak..even cuti xsampai pun seminggu, tapi syukur la jugak dapat balik melaka ni..pasni xtau la bila leh balik lagi..orang lain tiap2 minggu boleh balik..aku sebulan sekali pun payah tau..sob sob..

Hari tu masa hari raya member2 kita sume kan(thaipusam), kat rumah aku ada buat kenduri cukur jambul anak buah aku yang ke-2..dah 2 dah anak buah..yang sedihnyee akak xdapat pulang beraya celebrate bersama taauu..jeles tengok pic2 diorang..sume pakai baju sedondon tau..sebabkan xdapat balik, so baju aku xsiap..hahaha..mak kata baju ada,tapi kain xda..macam mane tu??kau ada?hehe

Aduh penat pulak membebel sorang2..k la even x join pun aku tetap nak tepek gambar2 masa majlis cukur jambul Farish Nur Iman...











cute doorgift

hanis dengan sape tu?




ooo cicitkuu

kakak with adik

anak2 ku yang comel

ok bye2..