Sunday, December 26, 2010

Akak Glamor Sehari

Rugi kalau ualls tak beli metro edisi 27hb november 2010..why?why?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
xcukup nampak??

anak sapa la ni??



Konvo Bagai Nasi Menjadi Bubur

Ingat x dulu aku janji nak update pasal konvo???ingat x?sampai sekarang still xupdate2 lagi..wakaka adalah nak masuk 2bulan dah..ibarat nasi sudah menjadi bubur kacang gitu..hmm petang2 ni kalau ada bubur kacang sodap gak kan..okla jom la tengok gambar disebalik hari konvokesyenku..aaawww..

Ingatkan masa konvo UUM haritu banjir..disebabkan hujan xmau stop, on d way nak p konvo tu jumpa je kedai bunga, buah hati aku terus rembat bunga kat situ..yelah kang dah masuk dewan dengan hujan lagi bila nak p beli bunga untuk kekasih dia ni..

tadaaaa!!



gadis bunga gitu..hikhik..act nak pakai selendang bagai, tapi takut pulak wat sanggul tingi2 tak muat pulak kepala nak pakai topi kihkihkih

before masuk dewan posing dulu

with mom dad n farsyah

tunangku

friends

masa ni dah masuk dewan dah..syukur sangat2 coz farsyah pun dapat masuk..so empat2 ada dalam dewan..best


tengok je la pic2 k..xtau nak ngomel ape










Tuesday, December 14, 2010

Wayang

ni dah tengok

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS : PART 1  
aik nape tulisan cina ni..belasah je la

NGANGKUNG
not bad la..boleh gelak gak

TAKERS
syok cite ni wei


2 ALAM
tengok la dulu kalau nak tau

UNSTOPPABLE
penuh debaran gitu


LAGI
-
-
-
-
-
-
entahle..