Friday, October 22, 2010

Semalaman Di I-City

Orang gi I-City, aku pun nak gi gak..hehe:cinrel:..Actually dah lame dah nak wat entry ni, tp pic2 sume kat digicam:camera: tunang aku..nak tunggu dia hantar pic2 ni punye la lame..bila dah hantar, nak download pulak susah:kittycry:..maybe sebab besar sangat kot saiz pic2 ni..it's ok..now dah dpt download dah..hooray!!:thumbsd:
To Kak Irni..if u read my blog, ada pic ika curi dr akak..hehehe:princes:.jgn mrh ye sis(sambil kelip2 mata)
Malam tu kitorang gerak ke I-city..kitorang x gi berdua je, tapi family tunang aku pun ada..mak,akak,abg ipar n si kecik dua orang tu, aiman & irwan..memang xkering gusi if budak2 ni ada..ada je cerita masing2..:rotfl:rindu pulak kat both of them..now diorang dah kat Saudi Arabia..hopefully family kat sana sihat2..
Ok2..now turn I-City plak..memang sangat cantik la..tengok kat pic boleh cakap WOW:!!:..dah sampai xterkata cantiknye..


cantik x??

yup memang cantik..

masih cantik:loveu:huahua

aiman &irwan


enjoy d pics...

Wish u Merry X'Mas









bye i-city

No comments:

Post a Comment