Wednesday, September 1, 2010

Siap semuanya..

hollalalaa...

whazzup sume?pose x harini?harini xtau nak update ape kat blog ni..actually banyak nak wat, tapi keja kat ofis ni belambak sampai xcukup jari tangan nak siapkan..lagi 20 minit nak balik dah..horay!!hari ni xtau mak masak ape..teringin nak makan ketam goreng tepung yang mak wat haritu..cedaaaapnye..meleleh air liur..
Semalam aku pergi shoping..mula2 gi Jusco Bandaraya Melaka, then gi Tesco pulak.pastu gi Jaya Jusco..FYI jusco yang 1st n 2nd berbeza ye tuan puan..diulang sekali lagi..BERBEEEZAAA..hahaha ok stop.
.
Lega sangat coz barang nak bagi buah hati sume dah beli..
1. Baju Melayu
2. Butang baju Melayu
3. Kad Raya
yeye.sume siap dah..nak pos je lum..hehe..harap2 mydear suka la dengan pilihan aku tu..berani cakap xsuka,merajuk mak okey..

ok baiiii...





No comments:

Post a Comment