Wednesday, September 8, 2010

Selamat Beraya Semua

Salam Aidilfitri..

Ini maybe adalah entry terakhir before kita sambut raya..hooyeh!!!dengar cite esok raya..betulke?hahaha pandaila kau..
Harini gak adalah last day keja..hooyeh lagi!!harap2 bos bagi duit raya.esok xyah gi keja so boleh la tolong mak masak rendang, sambal ayam, rebus ketupat n kemas rumah..
Lusa raya la kita, Insyaallah..Selalunya pagi2 raya bangun tido n siap2 pergi rumah nenek..then balik rumah xsampai 1jam confirm bderet2 sedara datang..raya ke3 n ke4 barula free nak gerak beraya rumah sedara mara sambil tu jemput datang rumah untuk majlis tunang nanti..
Cakap pasal raya ni, teringat zaman dolu2..kalau nak raya ni,budak2 kecik la paling seronok..aku masa tu kecik lagi..so aku pun seronok gak..pagi2 mak lum bangun aku dah bangun dulu sebab xsabar..tapi tengok rumah macam senyap je,sambung balik tido sebab takut hantu..habis puasa, hantu keluar balik.kan?..
Ok la aku x tau nak cite ape lagi..

Selamt Hari Raya Aidilfitri n Maaf Zahir & Batin

To My dear, selamat hari raya sayangku..Nanti kita jumpa ok..Riiinduuu bangat..


No comments:

Post a Comment