Tuesday, September 14, 2010

I'm Back!!!

Yuhuu..hari ni 5 Syawal..me?yup, dah masuk keja dah..boring okey..nak cuti lame2..adehhhh..so, macamne raya korang?best x?of coz la best kan..dapat kumpul 1 family, jumpa sedara mare2 n bermaaf2an..banyak x dapat duit raya geng?aku jangan cakap la..banyak gile..hahaha..paling banyak dapat dari buah hati RM200 then boss RM100...dari sedara mare dapat gak tau..dah totalkan sume untuk 5hari raya ni bersamaan RM22.00..wakakaka...jadik la kan..nasib baik ada gak yang nk bagi..hikhikhik..dis year, w'all 1family pakai tema black-red.termasukla buah hati nun jauh disana..aku belikan baju yg sama kaler gak..even jauh dimata TOTAPI dekat dihati..banyak pic nak upload,tapi nanti2 la yerk..wat masa ni, pic ni 1 je la ye..

oo ye..xsabar nak tunggu 25hb..makin dekat dah hari tu..hopefully sumenye akan ok n akan jadi majlis paling bermakna for me n mydear..ok la got to go..honestly, i miss myhoneybucuk..bai

No comments:

Post a Comment