Thursday, August 19, 2010

Letih..

Tak tau kenapa harini letih sangat..maybe still xckup tido..tapi bile leh cukup tido ni..waduh2..but harini memang sangat2 letih, penat n segala macam la..harini kat ofis macam biase sambung buat payroll..baru buat 20minit dah letih tahap panda..muka pun dah macam panda lagi2 tang mata hitam macam ambik celak avon yang pekat tu then tonyoh kat mata.tonyoh tu ape?pape je la..then semangat ckit bila ofismate ajak pergi seng heng nak beli barang elektrik..before that singgah kat shell untuk keluarkan duit n ofismate pun nak print penyata bank..tapi x tau kenapa harini sume CIMB bank buat perangai..then terus tak bersemangat bile x dapat keluarkan duit..oh duniaaaaa...after that balik ke ofis dan kembali tidak bersemangat waja..macam mana nak jadi pekerja cemerlang ni?emmm..sambung buat payroll..ngantuk sangat tapi kuatkan tenaga,iman n jerit kuat2..SEMANGAT!!terus sambung buat payroll sampai siap..yahoooo keja dah siap..pastu tengok jam dah pukul430..harus semakin bersemangat sebab nak balik ke rumah untuk menjamu selera..singgah bazar ramadhan untuk beli juadah yang dianggap best..nak beli ayam golek separuh tapi dia cakap xjual separuh..malas nak ckp banyak then blah je terus pergi kat ayam percik..nampak sedap then rembat 3ketul.nyam nyam..sekarang baru lepas buka pose..harini buah hati makan luar..jeles..nak makan luar gak.nak buka sama gak..tapi tak pe..mana tau next year dah boleh buka sama2..hikhik..lepas makan kenyang, akak bukak laptop,curi time jap buka blog untuk naip pape..sekarang dah sgt ngantuk n letih..aduuhh..nak tido la..bye..


No comments:

Post a Comment