Friday, August 27, 2010

Miss my memoriessssss....

aku rindu kenangan masa sekolah dulu..rindu kawan2 semua..n salah 1 nya, rindu kat atas ni..yup aku memang rindu kat kumpulan nasyid aku dulu..tapi video kat atas ni aku xda sebab masa tu dah pencen dari nasyid..wakaka..try gak cari video masa aku join (2002), tapi xda..aku masuk nasyid dari form1 till form3.tu pun separuh bulan je,konon2 nak fokus gile kat PMR..hahaha gelak je pk..suara ni xda la best mana pun..biase je tapi sedap gak hahaha..dulu aku sekolah kat SHARODZ..tau?xtau diam je..sekolah agama n sumenye girl..seronok sangat masa join nasyid ni..glamor tau hahaha..yang bestnye nasyid ni, dapat selalu jalan2..masa form1 dulu (2001) ,kitorang jadi juara nasyid anti dadah peringkat negeri Melaka..so kitorang bawa nama Melaka ke Perak untuk peringkat kebangsaan..tapi kalah..dapat no4 or 5 kalau xsilap..then next year (2002), menang n bawa nama Melaka ke peringkat kebangsaan kat Shah Alam..n masa ni la kitorang juara.macam2 dapat..memang syok la..dapat tido kat hotel 4 bintang (over je aku), pastu dapat makan kat hotel..yang paling best bukan sekolah je bagi duit poket, tapi Kementerian Pendidikan Negeri pun bagi duit poket..masyookkk!!!
kitorang penah gak wat pesembahan kat Penang..Kalau x silap masa tu, penang buat sambutan hari merdeka..diorang x buat huha huha masa tu, tapi malam tu ada ceramah agama..so kitorang di jemput..masuk berita tv1 tau..mak abah aku cakap..rindu kat nadrah,ain,kak ajue,kak ija,kak aisyah,kak lela,kak yana,kak fiza..hmm sape lagi ye..sume la..sape ada video kitorang masa 2002..plezz nak tengok..kepada super junior ke,xsuper junior ke,kekalkan juara nasyid okey!!semangat assabiyah..hehehe


jumpa blog member baik kat Sharodz..


psss..buah hati bagitau,dia dah sediakan duit raya..
dah bank in RM2**..wow syoknye raya!!hehehe..

No comments:

Post a Comment