Friday, August 13, 2010

Lepas Geram!


♥ (●̮̮̃•̃)●̮̮̮̮̃̃•̃̃)
♥ /█\ /█\
♥ ||_ ||_♥

heloo..hari ni dah 2 Ramadhan..kejap je dah 2hari berpuasa kan..comel tak pic kat atas tu?itu imagine macam i n buah hati i la..hehehe..mydear demam harini..teruk gak dengar suara dia..ni tengah rest and dapat mc utk 2hari..risau pulak musim2 panas ni demam..dah la jauh..nak datang tengok susah..hope sgt2 mydear ok n cepat sihat semula..

to my dear.. wishes for u, get well soon.cepat sembuh dapat la kita gurau2 selalu,call2 selalu,msg2 selalu..miss u mmmmuah

u know what??skrgni geram sangat dengan broadband a.k.a berukband celcom ni..mana xnye.masa beli mulut pompuan tu bukan main manis cakap,TIAP2 BULAN RM68 SAHAJA..tapi sekarang ni tiap2 bulan dapat bil mesti LEBIH DARI RM68..kenapa ye??tak kan bil yang ko print untuk pungut hutang pon ko nak kenakan charge gak ngok!!nak kaut untung je ke keja ko??uik cik geram geram ni..orang TNB and TELEKOM pun xkenakan duit kat print bil..sebab tau tu memang keja diorang sediakan bil..ko tengok ko tengok akak marah..akak dah keluarkan pistol ni..
….._|\__________________,,___
…./ `–|||||||||||————] ====>
…/_==o ____________________/’
…..),—.(_(__) /’
….//(\)//
…//___//
..//—-/
./____ /

tapi xpe..bulan pose ni kena byk sabar kan..sabar ye..sabar ye..ok la bye




No comments:

Post a Comment