Friday, August 6, 2010

Hatiku Senang Macam Iklan Keropok Mony...

Siape pernah tengok iklan KEROPOK MONY??? i sure la uolls sume selalu tengok iklan ni..x selalu pun tapi mesti pernah tengok..kan kan kan??

cakap pasal keropok mony ni, i x sure la sodap ke tidak kopok tu..tapi kalau kau tengok muka makcik2,pakcik2 n budak2 dalam iklan tu, bukan main 'hover' lagi diorang..siap goyang tangan sambil nyanyi 'KEROPOK MONY'..x cukup tangan, dengan badan2 sekali goyang n nyanyi 'KEROPOK MONY'..hahaha lawak2..anak buah aku pun kejap2 nyanyi 'KEROPOK MONY'..

ops..lari betul tajuk entry dengan isi kandungan..haha..actually hatiku senang bangat sebab tak sampai 10jam lagi i akan jumpa my 'heartfruit' (buah hati) hohoho..sekarang en.am ada dalam bas..tengah tidor agaknye..almaklumlah naik bas, pening kepala klu nak msg or membaca..semoga beliau cepat n selamat sampai maka cepatlah kita dapat ketemu ye sayang..ohh yeah..




No comments:

Post a Comment