Monday, July 26, 2010

Miracle Multiplex BB Cream



hello semua..
kabare?waras?hehehe..
hari ni i nak promote 1 barang yang i baru je beli..
nama dia yang kat tajuk entry tu..hehe(malas nak taip panjang2)..



korang penah dengar x BB cream? BBcream ni agak glamer kat korea nun..aweks2 kat korea sume pakai bendaalah ni..so sape2 yang berangan nak wajah+muka+gaya ala2 korean,sila lah beli..actually bukan elianto je yang ada benda ni..silkygirl n product lain pun ada..tapi akak tersangkut kat elianto..ahaks

actually ada 2 jenis..yang hijau ni elok untuk remaja2 yang gold pulak untuk yang agak dewasa amatlah sesuai..sebab dia ada anti-penuaan..hehe..

ops..ofismate i baru jap call..dia cakap esok dia nak beli BB cream gak..hahaha Go Kak Reen!!


lepasni jgn xkenal kalau muka kitorang jadi mcm Lee Da Hee..aauww..





No comments:

Post a Comment