Monday, May 24, 2010

Pulau pinang tunggu kedatangan ku

dah lame tak pergi penang..ecehceh macam la before ni selalu sangat je pergi..selalu tau sejak buah hati kerja sana..and tak lame lagi aku nak pergi penang lagi dengan family skali..dapatlah jumpa buah hati..puas aku fikir tempat ape yang best kat penang..yang aku tau queensbay paling beeeest..hehehe..pastu jalan2 tepi laut kat padang kota,pergi kedai binatang peliharaan kat belakang tune hotel,makan pesembor..lagi ape ye...hmmm nanti kitorang akan duduk kat kondo 'the reef' batu feringgi..hope la best kondo tu..and dah tentu aktiviti yang best adalah celebrate besday my luv and me..
so penang...tunggu and sambut kedatangankuuuuuuuuuuuu..

No comments:

Post a Comment