Saturday, May 22, 2010

Juara AF8?!!

saya bukan la peminat af..tapi bila saya suka dengar suara student tu saya akan jadi peminat af..

intro nak gempak..hehe..tapi betul tau, buat ape kita tengok program tv kalau kita tak berminat..betul tak??malam ni adalah konsert final budak2 af8 ni..hope sangat la persembahan diorang gempak2..tapi kenapa lagu2 diorang nyanyi macam tak best je..kan belambak lagu kat dunia ni yang best2..adeeehh..

ok..kenapa saya suka tengok af??sebab saya suka menyanyi..kenapa saya suka tengok af8??sebab ada adira la..best la suara adira ni kan..dari konsert 1st dia nyanyi lagu jac i dah suka dengar..sedap..pastu dia nyanyi lagu seri mersing, sedap gak..lagi 1 rambut dia cantik la..nak buat rambut gitu la..hehehe..ala2 amani gitu..

so malam ni hope la si adira ni menang..VOTE FOR ADIRA!!!



kalau bukan si adira yang menang malamni, rasanye shahir kot..sebab dia kan ramai peminat..suara dia best la gak..so kita tunggu dan lihat siape juara..



yang pasti bukan budak kecik ni..HANIS NAJWA


No comments:

Post a Comment