Thursday, May 27, 2010

jalan-jalan di melaka..

actually dah lama dah nak buat entry ni..tapi tak sempat2 nak transfer pic2..so harini sempat kan gak..lagipun dah lame tak letak pic2 kat blog ajaib ni..hari tu aku and buah hati ronda-ronda 1 melaka..buah hati datang melaka tak kan dok terperap kat rumah je..so kitorang pun ambik kunci kereta and gerak..

tak pergi berdua,tapi ada sorang budak kecik ikut gak..adik aku, Farsyah Aqilah..hello farsyah ada blog okey..
dah kerap sangat jalan2 melaka so tak tau nak pergi mana lagi..nak naik menara taming sari, dah naik

nak pergi eyes on malaysia, tutup pulak..aduduh..



pastu nak pergi banda hilir,confirm jem coz ada pameran bomba haritu..


over pulak ye,tiap2 cite nak letak pic..ok2 then kitorang pun pergi la zoo melaka.. hahaha..best tau sebab ada pertunjukkan kat zoo tu..

pc ni before masuk zoo..ada belon panas kat belakang tu..nak naik tapi tak sempat


ecehceh bergambar dengan adik ipar

sibuk je kancil tu
ehem

pastu kitorang pergi muzium samudera..orang jual tiket bagi plastik,aku pun naik heran..nape ye?untuk plastik muntah ke??rupanya adik aku cakap untuk letak kasut..hahaha malu je(xpenah pergi before ni,ish ish)



ni pulak pic dalam muzium ye..tapi blur sikit sebab lighting..ewah2 salahkan lampu




aik nape macam muka m.nasir patung tu ye..tapi macam buah hati aku lagi gagah perkasa je.hehe





ok abis daaaa

kalau korang nak tau, korang boleh tido dalam muzium ni tau..kalau rombongan sekolah yang nak tempah hotel tapi hotel full, silalah bermalam disini.mesti best dan seram..hehehe

No comments:

Post a Comment