Saturday, May 29, 2010

kasih sayang







renung-renung kan lah....





Thursday, May 27, 2010

jalan-jalan di melaka..

actually dah lama dah nak buat entry ni..tapi tak sempat2 nak transfer pic2..so harini sempat kan gak..lagipun dah lame tak letak pic2 kat blog ajaib ni..hari tu aku and buah hati ronda-ronda 1 melaka..buah hati datang melaka tak kan dok terperap kat rumah je..so kitorang pun ambik kunci kereta and gerak..

tak pergi berdua,tapi ada sorang budak kecik ikut gak..adik aku, Farsyah Aqilah..hello farsyah ada blog okey..
dah kerap sangat jalan2 melaka so tak tau nak pergi mana lagi..nak naik menara taming sari, dah naik

nak pergi eyes on malaysia, tutup pulak..aduduh..



pastu nak pergi banda hilir,confirm jem coz ada pameran bomba haritu..


over pulak ye,tiap2 cite nak letak pic..ok2 then kitorang pun pergi la zoo melaka.. hahaha..best tau sebab ada pertunjukkan kat zoo tu..

pc ni before masuk zoo..ada belon panas kat belakang tu..nak naik tapi tak sempat


ecehceh bergambar dengan adik ipar

sibuk je kancil tu
ehem

pastu kitorang pergi muzium samudera..orang jual tiket bagi plastik,aku pun naik heran..nape ye?untuk plastik muntah ke??rupanya adik aku cakap untuk letak kasut..hahaha malu je(xpenah pergi before ni,ish ish)



ni pulak pic dalam muzium ye..tapi blur sikit sebab lighting..ewah2 salahkan lampu




aik nape macam muka m.nasir patung tu ye..tapi macam buah hati aku lagi gagah perkasa je.hehe





ok abis daaaa

kalau korang nak tau, korang boleh tido dalam muzium ni tau..kalau rombongan sekolah yang nak tempah hotel tapi hotel full, silalah bermalam disini.mesti best dan seram..hehehe

Monday, May 24, 2010

Pulau pinang tunggu kedatangan ku

dah lame tak pergi penang..ecehceh macam la before ni selalu sangat je pergi..selalu tau sejak buah hati kerja sana..and tak lame lagi aku nak pergi penang lagi dengan family skali..dapatlah jumpa buah hati..puas aku fikir tempat ape yang best kat penang..yang aku tau queensbay paling beeeest..hehehe..pastu jalan2 tepi laut kat padang kota,pergi kedai binatang peliharaan kat belakang tune hotel,makan pesembor..lagi ape ye...hmmm nanti kitorang akan duduk kat kondo 'the reef' batu feringgi..hope la best kondo tu..and dah tentu aktiviti yang best adalah celebrate besday my luv and me..
so penang...tunggu and sambut kedatangankuuuuuuuuuuuu..

Saturday, May 22, 2010

Juara AF8?!!

saya bukan la peminat af..tapi bila saya suka dengar suara student tu saya akan jadi peminat af..

intro nak gempak..hehe..tapi betul tau, buat ape kita tengok program tv kalau kita tak berminat..betul tak??malam ni adalah konsert final budak2 af8 ni..hope sangat la persembahan diorang gempak2..tapi kenapa lagu2 diorang nyanyi macam tak best je..kan belambak lagu kat dunia ni yang best2..adeeehh..

ok..kenapa saya suka tengok af??sebab saya suka menyanyi..kenapa saya suka tengok af8??sebab ada adira la..best la suara adira ni kan..dari konsert 1st dia nyanyi lagu jac i dah suka dengar..sedap..pastu dia nyanyi lagu seri mersing, sedap gak..lagi 1 rambut dia cantik la..nak buat rambut gitu la..hehehe..ala2 amani gitu..

so malam ni hope la si adira ni menang..VOTE FOR ADIRA!!!



kalau bukan si adira yang menang malamni, rasanye shahir kot..sebab dia kan ramai peminat..suara dia best la gak..so kita tunggu dan lihat siape juara..



yang pasti bukan budak kecik ni..HANIS NAJWA


Thursday, May 20, 2010

lady gaga versi singapore idol

video

siapa kat sini peminat lady gaga angkat tangan..hehe..ni video budak2 final singapore idol..best tau..kira hebat la jugak..so enjoy your self!!

adam maya best!!

rindu pulak nak tengok adam maya..rindu lagi nak tengok amani budak kecik yang comel tu..best kan cite ni..aku tengok sebab ada amani n skrip dia best..macam skrip betul2..


ni la amani@mia sara nasuha..so cute..kalau jumpa dia mesti aku cubit pipi dia



alala comelnye budak ni..tapi aku xsempat nak tengok part dia gigit dani..padan muka..opss emosi pulak..k la..daaaaaaaa amani

Tuesday, May 18, 2010

layout baru untuk blog

hari ni awal pagi kul8 aku dah sampai ofis..tak ke rajin aku ni??orang bagi masuk kul830 kul8 aku dah sampai..hebat2..harini manyak gak la keja kat ofis ni..tapi now dah free..dari aku tak tau nak watpe,baik aku tukar layout blog terchenta ni..
cari punya cari, aku jumpa la satu link baik punyaa..tengok layout aku,cun siot..
so kalau sape yang berminat and punya hobi macam aku (tiap2 hari tukar layout), sila klik
mesti korang akan cakap suka suka suka..hehe ok la chow chin chow

emmm dapnye chow keow teow(betul ke eja??)

Friday, May 14, 2010

new hot links

hari ni aku rajinkan diri tolong akak aku cari blog baju budak kecik..aku memang suka bab2 gni..so kat sini ada link baik punya untuk makcik2,akak2 and siape2 yang nak beli baju kanak2 secara online.nah
lame betul tak upload pic dalam blog ni..bz sikit pas masuk kerja ni..so if free mesti masuk pic baru okey..

Saturday, May 1, 2010

lama betul

sesuai dengan tajuk entry kali ni..
lame betul aku tak buka blog and naip pape..
sebab ape??sebab bz dengan exam yang tak abis2 lagi..
tension okey..cepatlaaaa abis..
actually harini pagi2 buta aku dah gi online sebab nak check kan adik aku dapat UPU tak..masalah nye kat tempat klik permohonan tu engak boleh klik..ape kes ni??
tension aku tunggu..so aku buka blog aku ni..
tengok2 dia dah tau dah dia dapat mana..dapat UiTM..aik awat akak tak leh check??
http://upu.mohe.gov.my/ rite??
pening aku..anyway tak pela..congrats sist...dapat gak masuk u..hikhikhik
aku plak pas 4hb abisla title as student..yeehaaaa..

okla..nak stop..byee