Monday, April 5, 2010

ONLINE SHOPPING – FRAME KASIH

Aku tak pernah terlibat dalam urusan beli barang online ni.TAPI sampailah satu saat aku terlibat jugak.ISH ISH ISH..puas aku search barang ape yang best untuk dibeli, then aku buka la blog KASIH ALEEYA yang mana pemilik blog tu namanya Kak Filla yang telah berkawin dan ada sorang anak kecik yang namanye KASIH ALEEYA @ acih.comel budak kecik tu even mak dia kata dia dah gelap.MAK acih yang cakap, bukan aku..hehe

Ok2..pastu aku pun berkenan la dengan produk bisnes dia..FRAME KASIH..after aku berfikir dengan waras and baca komen2 manusia kat blog dia, aku pun tanpa ragu2 order kat dia..bukan ape, ni 1st time aku beli barang online,takut ditipu.tapi aku tengok bisnes dia ni tak da unsur2 nak tipu orang coz komen2 customer dia semua cakap dah dapat,dah dapat,dah dapat..KAK FILLA, thanks to your customersss coz yakinkan customer lain..hehe..

sometime bisnes online ni tak semuanya betul.orang dah bagi duit, tapi barang sampai ke harini tak sampai2.BERDOSA TAU!! So, BEWARE!

cantik betul frame tu..sweet sangat..puas gak aku pilih pic mana yang ok..pic yang aku berkenan semua kena reject oleh Kak Filla sebab blur..hahaha cian aku..lastly ada gak pic yang ok..and now dah pun siap frame tu..i like it!! AHA AHA…









aku suka masuk blog KASIH ALEEYA ni..sebab ape?sebab dia BEST..so aku nak bagi award ni kat mama stylo tu..wachaaa…

No comments:

Post a Comment