Monday, April 19, 2010

Makan Besar!!

Hari tu,after balik dari hometown member aku cikmon cakap member aku lagi satu ni NAD DANI jemput kitorang pi makan besar kat rumah dia..FUH rezeki datang..kiranya masuk kali ni dah 2 kali pi makan2 kat rumah dani..baiknyee dani, pakcikahmad, makcik limah and nisa..so tiba hari kejadian, masing2 pun siap nak pi..sume plan nak pakai baju sopan2 coz pakcik ahmad and makcik limah alim orangnye..hehe..
Puas pikir lastly kitorang plan pakai t-shirt dengan syarat tutup bontot..WOW..



start dari baju hijau- cikmon, meksyah, mastura, cda


ni pic member2 aku.AKU?aku tengah potong kuku jadi takda dalam pic ni..ni separuh je member2 aku..yang lain taktau pi mana..

bergambar dengan cikmon

jeng jeng dah sampai rumah dani
ya tu dia gambar kami semua..meksyah,ayie,me,mas,cikmon,dani,cda



ni pic nasi meksyah..ada petai..ooh no xsuka petai




tu dia sedang melantak..wajib blur kan muka dia



abis makan,mulakan sesi bergambar+melaram







asyik pic aweks2 ni je kan..oo aweks lain tengah solat..Sorry okey..kitorang dah siap solat..baik punyaaaaa






keletihan asyik berposing

then kitorang pi melawat 'backyard' dani..ape tu??kolam ikan keli..pakcik ahmad ni bakal jadi usahawan berjaya okey..ada 10 kolam, dalam 1 kolam ada 3ribu ekor ikan keli..manyak nyeee..tak suka ikan keli uweeek













ni antara kereta2 pakcik ahmad..no plat harus di blur kan..takut ada yang admire dengan pakcik ahmad and akan kejar pakcik ahmad kat jalan raya..mampos aku



ok cukup...lastly nak letak pic HANIS NAJWA yang comel..HAHA takda kaitan..anyway enjoy sangat pi rumah dani..semoga murah rezeki family dia..Amiiin


phewwit

No comments:

Post a Comment