Saturday, May 1, 2010

lama betul

sesuai dengan tajuk entry kali ni..
lame betul aku tak buka blog and naip pape..
sebab ape??sebab bz dengan exam yang tak abis2 lagi..
tension okey..cepatlaaaa abis..
actually harini pagi2 buta aku dah gi online sebab nak check kan adik aku dapat UPU tak..masalah nye kat tempat klik permohonan tu engak boleh klik..ape kes ni??
tension aku tunggu..so aku buka blog aku ni..
tengok2 dia dah tau dah dia dapat mana..dapat UiTM..aik awat akak tak leh check??
http://upu.mohe.gov.my/ rite??
pening aku..anyway tak pela..congrats sist...dapat gak masuk u..hikhikhik
aku plak pas 4hb abisla title as student..yeehaaaa..

okla..nak stop..byee

No comments:

Post a Comment