Sunday, April 4, 2010

happy birthday mOm!!

kalau orang tak sabar nak tunggu 1 APRIL sebab nak kena kan orang (JAHAT)
tapi aku tak sabar sebab hari tu besday mak aku tersayang..
sedih gak masa besday mak, aku tak dapat nak celebrate sama, tak dapat wish face to face, tak dapat makan kek yang akak aku beli..yang aku dapat, call and tengok pic kek..JELES..
tapi lagi 2 3 hari aku nak balik jumpa family yang jauh diperantauan..so dapatla jumpa family even jap je..tak pe la janji rock..
ok la..to Puan Jamilah..
HAPPY BESDAY TO U
HAPPY BESDAY TO U
HAPPY BESDAY HAPPY BESDAY
HAPPY BESDAY TO U..MOM

No comments:

Post a Comment