Sunday, April 4, 2010

congratulation!!

Haritu,
buah hati aku konvo.aku antara manusia yang menyaksikan konvo tu.even aku tak masuk dewan tapi aku dapat gak la tengok suasana orang konvo kat luar dewan, bawah khemah,dengan panas yang amat terik and tengok secara LIVE kat tv 39 inci(kecik tau.patutnya letak skrin sebesar2nya). dulu aku penah tengok kakak2 aku konvo kat uitm, tapi dah lupa dah macam mana..maklumlah masih muda lagi masa tu..
sementara tunggu buah hati aku naik stage,aku pun pergi cari bunga..Cantik2 la bunga dia..aku beli 2..satu dari aku,satu dari mama dia..konon2 beli banyak akak yang jual tu bagi kurangla..kurangla sangat setakat RM7(banyak tu dapat diskaun)..apa2pun terima kasih la wahai kakak@makcik penjual bunga kerana melayan kerenah aku yang kejap2 nak tukar..
ok ni antara pic2 masa hari tu



macam aku pulak yang konvo siap pegang bunga


aku lagi dengan buah hati


ni gambar pemuda kacak dengan bakal mak+ayah mertua aku


lagi satu


bunga yang cantik menarik tertarik


ok cukup la ye..anyway CONGRATULATION my dear!!









No comments:

Post a Comment