Sunday, April 4, 2010

around the corner??

Whazzup!whazzup!!!!
waaah intro nak gempak..tiru Mila AF?tak okey..ciplak je..hehe
Actually aku taktau nak post ape lagi..sebab dalam otak aku penuh memikirkan FINAL EXAM.
Pergh ayat macam budak sekema atau nama saintifiknya SKEMA yang sentiasa rajin belajar..tak kisahla, sekema mak ma..yang pasti dalam kepala aku memang tengah risau pasal final exam..cuak beb.aku ambik 6 paper, tapi satu pun aku tak study and roger2 lagi..apa kes??lagi 2weeks je nak start exam dah..


Alaa relax la..jangan sebut 2weeks, tapi sebut 14hari nampak banyak sikit..tak gitu.hohoho..betulbetulbetul (INI ADALAH HASUTAN SYAITAN)

Aku start exam 22April, then last paper 4Mei.syoknye..tak sabar nak tamatkan title sebagai seorang mahasiswi..lepas 4hb tu,aku akan berjalan sambil meninggikan hidung setelah habis belajar.SELAMAT TINGGAL JUNIOR2..lepas tu aku akan pulang ke pangkuan keluarga dan bermulalah hidupku sebagai ‘penganggur tehormat’..uik janganla aku jadi penganggur..tak mau akak..aku tak nak di cop sebagai anak yang tau menghabiskan beras dirumah sahaja..hahaha..so aku akan berusaha dengan gigih segigihnya untuk apply macam-macam kerja.yang pasti aku tak kan apply jadi doktor sebab aku tak minat jadi doktor..buzy sangat..hahaha sebenarnya memang tak ambik kos medic..

so sape2 yang nak tawarkan kerja berkaitan ekonomi,management ke apeke, bagitau la aku..aku ni rajin, berwawasan, mampu menjalankan tugas dengan baik, sentiasa berfikiran terbuka, mampu bersaing secara sihat, boleh bekerja dengan berbagai jenis orang dan kumpulan (yang banyak songeh pun boleh) and yang paling penting tidak mengamalkan rasuah.BELIA BENCI DADAH!!!hehe(SESI MEMUJI DIRI)

Oklah..aku nak stop menaip coz kesedaran dah datang..cepat belajar pemalas yang rajin!
Wish me gud luck for final exam!!!


No comments:

Post a Comment