Tuesday, March 16, 2010

V3: SAMSENG JALANAN



Siapa dah tengok movie ni angkat tangan!!!
Pada hari sabtu yang indah ☼ bersamaan 13mac2010 atau dalam kalendar islam 27 Rabiulawwal saya dan buah hati cayang ♥ telah berdating-dating..wah manis sungguh perkataan ‘berdating-dating’ tu..kitorang pun pergila ke alor star.HELLO alor star ada wayang tau(tetap memuji alor star walaupun bukan anak kedah)..sesampai je kat alor star mall,kitorang pun berjalan dengan girangnya ☻menuju ke kaunter tiket wayang..cuba teka kitorang buat ape??dah pergi kaunter tiket,confirmla gi beli tiket wayang tu.haha..setelah berfikir hampir 15minit(memang kerap begini)kitorang pun beli la tiket wayang..


tengok movie V3:SAMSENG JALANAN
Tepat jam 3.30,kami pun berlumba-lumba untuk masuk ke pawagam(pawagam pulak dah)seolah-seolah bersemangat hendak pergi ke sekolah macam masa darjah satu dulu..jeng jeng..tiba-tiba movie pun start..start-start je kitorang dah tengok aksi kemalangan.wa cakap sama lu,real beb..takooot..kecut perut tengok.tapi yang menarik perhatian, kejadian berlaku kat istana anak bukit..pastu bermulalah aksi kejar mengejar antara polis dan kaum-kaum mat rempit dan minah rempit..yang syoknye belakon kat tempat parking bas HBR..glamor glamor..
Movie ni mengisahkan tentang sorang jejaka yang cukup sifat bersama kawan baiknya yang cukup sifat jugak, tapi terjerumus ke arah rempit..Nak jadikan citer, diorang dengan tak sengaja sampai ke KL..Kat KL tu la mulalah liku-liku hidup mereka..aku tak tahan bila kedai motor yang support diorang berlumba tu namanya SAM SENG..haha mari gelak..tak nak gelak takpe
kalau nak tau lagi dengan lebih lanjut dan detail tentang cite ni silalah ke pawagam berdekatan dan tontonlah ia..aku tak boleh citer sampai abis,nanti FARID KAMIL marah..HEHE..so apa tunggu lagi..ewaah2X..tak rugi tengok citer ni..banyak pengajaran yang boleh diambil dan dijadikan peringatan.AYAT SKEMA.aku tak boleh kalau start buat ayat skema..mulalah takda full stop..jadi mari kita letak full stop●

No comments:

Post a Comment