Wednesday, March 24, 2010

PLAYHOUSE DISNEY

hello u all..hari ni aku nak promote satu website yang best gile pada korang..
korang penah tengok cartoon2 macam mickey mouse, handy manny, my friends tigger & pooh and macam2 lagi tak??
sure penah kan..jangan tipu okey..
so kalau ada yang teringin nak kembali and mengenang zaman muda mudi boleh la ke
PLAYHOUSE DISNEY..klik je..
sure korang teruja bila masuk website ni..sebab aku antara makhluk tuhan yang paling teruja.huahua..
web ni bukan untuk orang tua macam korang je (terasa tak?), tapi untuk anak2 lagii la boleh..
coz ada macam2 aktiviti best..ada game, paint & colour,movie(boleh tengok movie free..so tak payah gi pasar malam beratur kat kedai CD tu)
pastu korang boleh berkenalan and say HI kat character kartun2 tu..kira sume character kartun disney ada la..isshh terujanyee
so ape tunggu lagi cepat la gi web tu..confirm dah masuk taknak keluar dah..
ookkkk daaa

No comments:

Post a Comment