Thursday, March 4, 2010

hatiku panas disebabkan si penjaga lab

panas betul hati ni..

nak tau nape??

ada ke patut budak si penjaga lab tu pijak kasut aku

buat alas kaki dia yang basah tu..uweeek

suka hati kau je..nak bergayut cari la port baik punyaaaa..

kau tau tak mahal kasut line 7 tu..hahaha saje bagi tau la tu

dah la buah hati aku yang belikan..hehe

pastu buat2 terkejut..

minta ampun..

kau melutut sekarang..

marah ni marah ni..

hehehe..

bila mata aku yang bulat ni pandang tau takut..

kepada yang di luar sana..

kalau nak bergayut and nak dapatkan feel..

pijak la kasut sebagai alas..

tapi jangan pijak kasut orang..

pijaklah kasut sendiri..

tips HOT dari ikafantasi..

No comments:

Post a Comment